Deze laatste avond van het seizoen werd een gezellige avond met veel vlees. De koppels hielden het spannend tot aan de laatste ronde.

Aan het eind van de avond kwam het koppel Fré van Deelen / Marco Lucassen met een score van 5496 punten als winnaar uit de bus. De tweede prijs ging naar het koppel Henk Koenen / Gertie Nijenhuis met 5346 punten, terwijl de derde prijs ging naar het koppel Geert van Bon / Marcel Bongers met 4074 punten. De extra prijs deze avond ging na loting naar het koppel Monique van Alst / Jolanda Langen.

 

Na de prijsuitreiking van het dagklassement werden de prijzen uitgereikt aan de 15 beste spelers van het afgelopen seizoen. In totaal hebben 46 verschillende mensen deelgenomen aan de klaverjasavonden. Winnaar werd Henk Driessen met een totaal van 40.608 punten. Henk wint daarmee voor het derde achtereenvolgende jaar de klaverjascompetitie. De tweede plaats was voor Henk Koenen met een totaal van 38.021 punten, terwijl de derde plaats ging naar het koppel Theo van de Sant / Eef van de Sant. Zij behaalden 38.018 punten. Ook de winnaar van de verschillende klassementjes die bijgehouden werden ontvingen een klein prijsje.

De totale eindstand vind je op de pagina Eindstand 2017/2018.